Problem?

Ja nu är det ju såhär att låten inte alls blev som vi hade tänkt. Och det för ju med sig att vi måste ändra typ allt. Men jag har sagt att jag inte tänker slänga bort en hel dags arbete som man ändå kan använda, så någonstans kommer jag ju använda mig av det vi filmat.
Så lite smått sur är man ju... Han som mixar låten ska ändra den lite, och vi väntar tålmodigt på resultatet som förhoppningsvis kommer någon gång i veckan. Annars står allt ganska stilla just nu, och det är lite störande att vi inte kan göra nåt...

Planering #2

I söndags var jag hos Linnea och planerade inspelning numero 2. Vi är inte helt hundra med vad exakt vi vill göra. Men jag har lite idéer om att kanske vara i en skog och göra något kul och kreativt utifrån det. Jobbigt då jag helst skulle vilja sätta mig och redigera, men jag måste få den färdiga låten först, och det är den jag sitter och väntar på.

Bilder från gårdagen

Här kommer några bilder från gårdagens filminspelning! De två första bilderna fotades av förfrågan från Joy då hon ville ha bilder på klänningen. De två andra är tagna "in action". Med andra ord, de är i samma utsnitt som några av de klipp vi kommer ha i videon :)
 
Bloglovin?

 Följ min blogg med Bloglovin
 
Om ni har lust så kan ni ju följa den här bloggen på Bloglovin! På så sätt ser ni direkt när det finns nya uppdateringar ;)

Nu är vi igång!

Nu är vi igång på riktigt!!! Vi har filmat sen klockan 10 och sitter nu och har lite lunch. Allt har rullat på perfekt och vi kunde inte bett om bättre väder!!!

Nu kör vi!

Wohoo imorgon (onsdag) är det äntligen dags! Stora resväskan är framdragen, alla stativ, refläxskärmen och alla batterier är redo att bli nerpackade. Lunch och fika är inköpt. Ja, jag är så redo jag kan bli!

Linnea plockade upp klänningen idag och skickade en bild till mig, den sitter jättefint på och är verkligen helt perfekt!!! Så nu är det bara att hoppas att vädret vill samarbeta med oss och ge oss gassande sol och molnfri himmel!
 

Storyboard

Kom på den geniala idén att istället för att rita storyboard, kan man ju faktiskt fota. Kommer ju ändå använda samma kamera, så varför inte? :) Här är iallafall några av de bilder jag fotade och som jag även kommer använda som mall när vi filmar på onsdag.

Sy sy sy

Är nu hemma hos Joy som syr klänningen. Den kommer bli jättefin, och jag är så positivt inställd så jag vet inte vad! Igår var vi och kollade första inspelningsplatsen och det kommer bli grymt!!!

Såhär ser klänningen ut just nu. Om två timmar kommer Linnea för första och enda fitting. Och på onsdag smäller det!!

På G

Nu känns det att vi verkligen är på G!! Min kompis som ska sy Linneas klänning har tackat ja och skissat upp några klänningar som vi fick välja mellan. Imorgon ska vi träffas alla tre i Sickla för att köpa tyg. På onsdag har vi planerat att filma de första scenerna!

Äntligen igång!

Planering

Idag mötte jag upp med Linnea efter skolan för att planera platser vi ska spela in videon på.
Vi kom fram till att vi ska försöka hitta någon form av sandig plats som ska föreställa någon form av öken, en mysig skogsdunge och någon lite hårdare kanske tillochmed industriell plats (beroende på vad vi hittar).
Vi har tidigare kommit överens om att slopa idén med att söka resestipendium. Vi hittar andra sätt att utmana oss på. Som att tillexempel försöka matcha inspelningarna med vädret vi vill ha.

Andra saker vi också ändrat är låten vi ska ha med i videon. Det var egentligen den vi hade tänkt använda från början, men vi har velat fram och tillbaka. Men nu har vi bestämt oss för den iallafall. Och den finns redan inspelad som akustisk version, så vi kan börja spela in vilken dag som helst.
 
Har även pratat med en vän som är väldigt duktig på att sy om hon vill sy kläderna Linnea ska ha på sig i videon, och hon tackade ja! Så det blir ju lite mer arbete med tanke på det, men som sagt: nya utmaningar!
 
Så nu är vi igång på riktigt iallafall!
 
 

RSS 2.0