Work in progress

Har till vecka 48 på mig tydligen att redigera klart allt.. Känns ju lagom motiverande. Men det SKA gå. Har bestämt mig för det! Men såhär ser det ut när jag redigerar iallafall.. och där kan man också se hur mycket jag har kvar :) Wish me luck!

Panik?

Vi börjar känna av att det blir lite stressigt nu... Vår tanke var att ha allt inspelat och klart fram tills höstlovet, och vi har ju en vecka på oss att bli klara med allt filmande, men jag själv har galet mycket att göra, och Linnea har temavecka där de ska hålla på med projektarbetet. Men det är lite svårt att få det att fungera. Vi redigerade lite tillsammans igår, la in slutet och fixade och donade lite. Men vi har en lång väg kvar att gå.

Men på onsdag hade vi kanske tänkt filma nyckelscenen, och då behöver vi en riktig scen. Men vi får se hur det funkar med tider.

Wish us luck.. för det behöver vi...

Next step

Nästa steg i vårt projektarbete är att redigera så mycket vi kan, och planera inför nästa inspelning! Vi har idéer och tankar med vad vi kan göra, men inga platser eller tider klara. Men det kommer gå bra!

Inom några veckor kommer den första teasern komma ut, och det får bli det absolut första riktiga smakprovet på hur musikvideon kommer vara!

Håll utkik efter mer!

VLOG - Bogesunds Slott

 
Här kommer en liten video-update som vi spelade in under inspelningsdagen i söndags! Bilder och fler videos kommer inom kort! 
 

Bogesunds Slott

Igår (Söndag) var jag, Linnea och Joy ute på Bogesunds Slott för att filma halva musikvideon! 
Klockan 08:04 åkte jag hemifrån släpandes på en stor fet rullväska och lånat ljust från skolan. Mötte upp Linnea vid pendeltåget och tillsammans åkte vi och mötte upp Joy vid Centralen. Klockan 09:42 var vi äntligen framme och vi träffade vår kontaktperson för första gången. Nu kommer jag då inte ihåg vad han hette, men vi kallar honom Kviman (för det hette han i efternamn). Han visade oss iallafall runt på slottet, och vi var alla i chock när vi kom in. Det var så häftigt!!! Sprang runt där sen när han gått som yra höns! Vi var så hypade!
Sen plockade vi upp all utrustning och gjorde i ordning för första tagningen! 

Håll utkik här efter en videologg vi spelade in under lunchen! Kommer senare i veckan!

 
 
 
 

Allt ska bli klart.. typ snart

Vet att det varit tyst här väldigt länge nu, och det är väl mest för att vårt arbete stått ganska stilla en längre tid.
Men nu har vi lite nyheter ;)
Vi har valt att slopa det vi redan gjort.. vi får använda det till en akustisk version av låten eller nått.. men då låten blir helt annorlunda valde vi att gå i en annan direction. Så idag fick vi det bekräftat: vi får tillgång till den coolaste platsen ever!!
 
Vi ska hit: Bogesunds Slott, som ligger vid Vaxholm
Bogesunds slott utanför VaxholmBogesunds slott utanför Vaxholm
 
Nu är det ju såhär att vi inte vet hundra hur det ser ut nu då de i somras renoverade hela fastigheten... Men vi hoppas på att det ser ut som det gör på bilderna vi sett!!
 
Bogesunds slottBogesunds slott
 
Bilderna är tagna härifrån, gå in där för att läsa mer om Slottet :)
 
Så nu måste det bara lösa sig med låten, kameran, ljuset och transport dit :) Sen är vi redo!!

RSS 2.0